محصولات پر فروش
دسته بندی محصولات
بخش همکاران
بلوک کد اختصاصی

پروژه تونل امامزاده هاشم

پروژه تونل امامزاده هاشم دسته: عمران و نقشه کشی
بازدید: 56 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 13521 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 70

دوستان این پروژه درباره پروژه بررسی حفاری تکنل امامزاده هاشم میباشد که در قالب word و در مجموع 70 صفحه ارائه شده است

قیمت فایل فقط 25,200 تومان

خرید

این فایل بدون فهرست و منابع می باشد

 دوستان این پروژه درباره پروژه بررسی حفاری تونل امامزاده هاشم میباشد که در قالب word و در مجموع 70 صفحه ارائه شده است. این پروژه دربردارنده تمام نمودارهاو جدول های فراوانی این بررسی را نیز در بردارد.

مشخصات كلی پروژه :
پیمانكار این طرح ابتدا در زمستان 1379 شروع به تجهیز كارگاه نمود و در بهار 1380 عملیات حفاری را در دو جبهه ورودی و خروجی با مبلغ ریالی 120میلیارد ریال آغاز كرد.
قطعه یك واریانت گردنه امامزاده هاشم به طول 4/5 كیلومتر شامل یك قطعه تونل 3189 متری با سطح مقطع تقریبی 85 متر مربع، شیب 5/2 درصد و عرض مقطع 9/11 متر كه پس از لاینینگ به 5/8 متر خواهد رسید، به همراه گالریها ی ورودی و خروجی آن، پنج دهانه پل و عملیات راهسازی به طول 22/2 كیلومتر می باشد.
گردنه امامزاده هاشم كه در حدود 25 كیلومتر طول داشته و بخش مهم و صعب العبور جاده هراز را تشكیل می دهد، دارای شیبهای صعودی و نزولی (حتی تا 9 درصد) و شعاع قوسهای كوچك و بزرگ تا 35 متر می باشد، لذا این قسمت از محور هراز جدا از مسائل ایمنی و مشكلات سرما، یخبندان و نزول بهمن از مشخصات هندسی بسیار پائینی برخوردار بوده و حدود 40 درصد مشكلات كلی جاده آمل- رودهن و بیش از 70 درصد مشكلات زمستانی محور فوق مربوط به این بخش از جاده هراز می باشد.
با ارائه مطالب فوق اهمیت احداث تونل قطعه یك و پس از آن قطعه دوم در ایمن سازی مسیر و جلوگیری از تلفات انسانی مشخص می شود، لذا تسریع در اجرای پروژه و در پی آن بهره برداری از پروژه اهمیت بسزایی در این امر خواهد داشت.
موقعیت جغرافیایی مسیر پروژه :
از لحاظ موقعیت جغرافیایی این تونل در حدواسط بین استان تهران و مازندران در كیلومتر 95 جاده تهران- آمل نرسیده به آبشار پلور واقع شده است.
این واریانت از كیلومتر 100+107 جاده هراز از سمت آمل و در حدود 5/4 كیلومتری جنوب پلور آغاز و در كیلومتر 448+1 وارد تونل شده و پس از خروج از تونل، مسیر تا كیلومتر 400+5 در دره مشاء امتداد می یابد. از نظر تقسیمات كشوری شروع واریانت در محدوده استان مازندران (پلور) و انتهای واریانت در محدوده استان تهران (مشاء- دماوند) واقع می باشد.
هدف از اجرای پروژه :
در فصل زمستان به دلیل ریزشی بودن ترانشه های منطقه آبعلی و نیز بهمن گیر بودن گردنه امامزاده هاشم و شیبهای  طولانی جاده موجود مشكلات ترافیكی شدیدی بوجود می آید، لذا برای جلوگیری از ترافیك و كاهش خسارات مالی و جانی و نیز كاهش مسافت راه از 25 كیلومتر به 9 كیلومتر، تصمیم به احداث تونل در این منطقه گرفته شد.
وضعیت رشد ترافیكی محور هراز در مقاطع مختلفی از سال و متعاقب با آن روند افزایش هزینه سوخت تلف شده، در ادامه بحث آورده شده است كه تجزیه و تحلیل آن، لزوم اجرای این پروژه را بیشتر نمایان می سازد.

فصل اول : کلیات پروژه

فصل دوم : زمین شناسی منطقه

فصل سوم : مطالعات ژئوفیزیکی و روش TSP

فصل چهارم : سیکل عملیات اجرایی تونل

فصل پنجم : ابزار دقیق

فصل ششم : ماشین آلات

فصل خفتم : مشکلات پروژه

........

قیمت فایل فقط 25,200 تومان

خرید

برچسب ها : پروژه تونل امامزاده هاشم , پروژه تونل امامزاده هاشم , امامزاده هاشم , تونل امامزاده هاشم , حفاری تونل امامزاده هاشم , سازند شمشک , سازند مبارک , سازند جیرود و لالون , روش TSP و ژئوالکتریکی

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر